25.1.12
Čokoládový dortík
Čas přípravy: 10 minut
Fáze: II.fáze
Ingredience:
400 ml odstředěného mléka
1 polévková lžíce nízkotučné kakaa
1 lžíce kukuřičné mouky (nebo škrob, puding)
30 g nízkotučného smetanového sýra (pomazánkové máslo)
3 lžíce krystalového Splenda sladidla (nebo Stévie)
Příprava:
Rozmíchejte mouku v 200 ml mléka tak, aby se úplně rozpustila.
V malé pánvi rozpusťte kakao ve zbytku mléka, přiveďte k varu jemně, za stálého míchání. Přidejte rozpuštěnou mouku do hrnce a pořád míchejte, až směs zhoustne.
Sejměte z plamene, přidejte pomazánkové máslo a sladidlo, rozmíchejte do hladka. Rozdělte do 6ti menších misek, přikryjte igelitovou fólií a vložte do lednice stuhnout minimálně hodinu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat